«Сьогодні управління в місті знаходиться в кризовій ситуації», - А. Садовий

  • 15.10.2012, 16:36
  • 1068
Сьогодні депутати виключили із другого питання порядку денного пленарного засідання пункт про виділення 2125,5 тис грн. на заробітну плату адміністративно-господарському управлінню, департаменту «Адміністрація міського голови», департаменту економічної політики, департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Представники бюджетної комісії аргументували це тим, що справа перебуває на розгляді у суді.

Я звертався до суду з проханням пришвидшити розгляд питання, в першій інстанції суд визнав, що виконавчі органи мали рацію, і поправка, внесена депутатом Кошулинським, поза законом. Колеги-депутати подали апеляцію, сьогодні апеляція розглядається в суді. Важко сказати, коли кінцеве рішення буде прийнято, але на сьогоднішній день управління в місті знаходиться в кризовій ситуації.

В нас на сьогоднішній немає коштів на відправлення кореспонденції. Коли люди пишуть звернення, листи, ми не маємо коштів відправляти ці листи назад. В нас є проблема з оплатою телефонних дзвінків, дуже складна ситуація з оплатою за Інтернет, є проблема з виплатою заробітної платні. Але якщо бюджетна комісія свідомо знає, що вона робить, дебати сьогодні нічого не змінять.

Заробітна платня у працівників міської ради нижча, ніж у людей, які сьогодні прибирають у місті Львові.

Андрій Садовий, міський голова Львова