Галина Бордун: «Посада HR-фахівця є дуже важливою в компанії»

  • 01.11.2012, 13:12
  • 2433
Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами міста Львова 16 листопада запрошує власників та керівників компаній різних сфер діяльності, експертів у HR-галузі, перспективних молодих фахівців долучитися до унікальної події – Першої Приватної розмови на тему: «Роль HR-менеджера в організації: хто і для чого?». Подія відбуватиметься в приміщенні ресторану «Челентано», вул. Саксаганського, 11, о 17.00 год.

HR-фахівці – це перспективна та актуальна сфера формування кадрового потенціалу провідних компаній. HR-менеджер є фахівцем з управління людськими ресурсами. Ця посада виникла на основі таких спеціальностей, як кадровик і менеджер з персоналу. Сталося це тому, що керівники солідних компаній розуміють важливість кваліфікованого персоналу. Співробітники фірми стають людським ресурсом, більш значущим, ніж фінансові, інформаційні чи технічні ресурси компанії. У компанії HR-менеджер виконує функції, пов'язані з підбором персоналу, розробкою програм адаптації, мотивації, комплексної оцінки потенційного працівника тощо.

Наша асоціація створена лише рік тому, однак її створення було вимогою часу. Наша мета – розвиток стандартів у галузі управління людськими  ресурсами, стратегічне позиціонування ролі та функцій HR-менеджера, його ріст та розвиток. Тож в рамках досягнення цієї мети ми у Львові започатковуємо унікальну річ – Приватні зустрічі, перша з яких відбудеться вже 16 листопада. Тут усі присутні отримають реальну можливість співробітництва, цільових напрацювань та професійного консалтингу з досвідченими експертами та практиками, яких ми запросили до розмови. Адже посада HR-фахівця є дуже важливою в компанії, а також для розвитку нашого міста. Якісний персонал - це те, що в майбутньому зможе забезпечити процвітання компаній, а отже і Львова в цілому.

Галина Бордун, керівник Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами міста Львова

Серед експертів, котрі візьмуть участь у розмові, - Галина Бордун (керівник та засновник Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами міста Львова), Марк Зархін (генеральний директор компанії Системи Швидкого Харчування), Олексій Скрипник (генеральний директор ТзОВ «Елекс»), Рената Чучмай (віце-президент по управлінню людськими ресурсами компанії SoftServe), Олександр Фільц (психотерапевт, професор психіатрії, головний лікар Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні), Олег Березюк (фахівець психоаналізу та психотерапії, асистент кафедри психіатрії та психотерапії ім. Д.Галицького), Валерій Шапочка (власник виробничого підприємства ТМ «Озеряночка»).

Усі, кого зацікавила ця подія, і виникають додаткові запитання, можуть  надіслати їх за електронною адресою specialistshr@gmail.com або зателефонгувати за тел. 0673741538. Детальну інформацію про подію можна знайти на сайті http://ctt.lviv.ua/