А.Садовий: «Сьогодні ми маємо проголосувати звернення до компаній, щоб не відключали міську раду від зв’язку»

  • 14.11.2012, 13:56
  • 972
Рада прийняла ухвалу «Про внесення змін до спеціального фонду міського бюджету м.Львова» з пропозиціями, які подала бюджетна комісія Львівської міської ради.

Прикро, що ми не виділили 2 млн грн. на теплотрасу, яку ми вже зробили. Ми не виділили кошти на функціонування Інституту міста. Жовтень-листопад люди працюють без зарплати. Ми не виділили кошти на прибирання Ратуші. На сьогодні всі працівники «Ратуші-сервіс» мають перестати прибирати. Ми не виділили кошти на телефони. Сьогодні ми маємо проголосувати звернення від Львівської міської ради до компаній, які надають нам телефонний зв’язок, щоб не відключали міську раду від зв’язку. Такі реалії нашого життя.

Андрій Садовий, зазначив міський голова Львова

Як зазначила під час доповіді на пленарному засіданні Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики, в ухвалі, яку підготували виконавчі органи, зокрема, пропонувалось виділення коштів на зарплату працівникам та поточні видатки ЛКП «Ратуша-сервіс», ЛКП «МЦІТ» та Інституту міста.

В бюджеті розвитку не передбачили кошти на оплату за виконані роботи по теплотрасі на вул Олени Степанівни, за рахунок якої дитяча дошкільна установа отримує тепло. Чому? Бо ми провели тендер, а в тому тендері хотіла виграти компанія, яка вимагала на 30% більше коштів.

Андрій Садовий, зазначив міський голова Львова