А. Садовий: «Новий керівник спільно з колективом будуть працювати над розвитком, щоб ми гордилися нашим музеєм «Личаківський цвинтар»

  • 22.11.2012, 18:25
  • 825
Міський голова переконаний, що новий керівник Музею-заповідника «Личаківський цвинтар» спільно з колективом працюватиме над розвитком цього об’єкту історичної спадщини. Про це міський голова Львова Андрій Садовий сказав під час спілкування з журналістами.

Попередній керівник Музею-заповідника «Личаківський цвинтар» працював 15 років на цій посаді. Він багато зробив. Я думаю, ми запропонуємо йому якесь інше навантаження. Сьогодні керівник управління охорони історичного середовища прийняв рішення і призначив нового керівника. Трудовий колектив, наскільки я знаю, дуже позитивно сприйняв цю інформацію, тому що він відомий чоловік. Він голова Вченої ради, він прекрасно знає проблематику, яка є. Тому думаю, вони спільно в колективі будуть працювати над розвитком, щоб ми гордилися нашим музеєм «Личаківський цвинтар».

Андрій Садовий, міський голова

Нагадаємо, на посаду директора ЛКП Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» призначено Михайла Нагая. Раніше Михайло Нагай був головою Вченої Ради музею «Личаківський цвинтар».