«Директора парку «Знесіння» не звільняли», - А. Павлів

  • 04.12.2012, 14:41
  • 982
Як повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів, директор парку «Знесіння» Олександр Завадович написав заяву на переведення на посаду заступника директора з наукової роботи за власним бажанням.

Ніхто директора парку «Знесіння» не звільняв. Він переведений на посаду заступника з наукової роботи, і це була узгоджена позиція. В нас було засідання громадських організацій, і він особисто написав заяву про те, що хоче очолити науковий напрямок роботи, яким і займався впродовж 20 років. Багатьма напрацюваннями, в тому числі, в міжнародному напрямку, а також в стратегії розвитку парку, автором яких є Олександр Миронович, він буде займатись і надалі.

Андрій Павлів, директор департаменту містобудування

Як додав директор департаменту містобудування Андрій Павлів, на посаду нового директора подали декілька заяв працівники Лісотехнічного університету.

На директора парку ніякого тиску не здійснювали. Були перевірки КРУ, які завершились позитивно, були листи-нарікання від громадян, проте вони не підтвердились. В мене позитивне враження про його роботу та ніяких зауважень до нього у мене немає.

Андрій Павлів, директор департаменту містобудування