Над структурою міської ради працюватиме робоча група

  • 13.12.2012, 14:10
  • 1288
Сьогодні на пленарному засіданні перенесли розгляд питань про структуру виконавчих органів міської ради та про виконавчий комітет. Робота над цими питаннями продовжуватиметься робочою групою на чолі з міським головою, рішення повинні прийняти разом з бюджетом на наступний рік.

У робочу групу увійдуть представники кожної фракції міської ради, керівник юридичного управління, секретар міської ради, і ми цієї робочою групою повинні завершити процес стосовно роботи над структурою міської ради,  уточнити питання по виконавчому комітету, щоби перед розглядом бюджету міської ради також ці питання розглянути. Є надія, що ця робоча група буде достатньо активною, щоб ми ще до кінця цього року цю роботу провели і прийняли бюджет.

Закон передбачає виключне право міського голови щодо питань структури, але ми прекрасно розуміємо, що треба рухатись вперед. Місто повинно розвиватись, ми повинні показувати приклад для інших міст України, як це ми робили по інших добрих справах, які у нас переймають. Тому робоча група буде працювати, я особисто буду її очолювати, бо хотів би особисто почути всі зауваги, які є. Щоб ми консенсусно і компромісно вирішили і ще до кінця цього року розв’язали цей вузол.

Андрій Садовий, міський голова

Структура виконавчих органів ЛМР