Цьогоріч на прийом до посадовців Львівської міської ради звернулось більше 3 тис осіб

  • 20.12.2012, 09:58
  • 1083
Протягом одинадцяти місяців до Центру надання адміністративних послуг (раніше – Центр обслуговування мешканців) звернулося 3657 осіб з питанням запису на прийом до посадовців міської ради, з яких 641 особа – до Львівського міського голови, а також 895 осіб – до голів районних адміністрацій та їх заступників.

Запис на прийом до посадовців міської ради та міського голови здійснюється в Центрі надання адміністративних послуг. Записатись на прийом можна звернувшись особисто до працівника центру, на офіційному сайті Львівської міської ради або зателефонувавши на інформаційну довідку за номером 297-57-95.

Рішення про необхідність запису на прийом до посадовців часто приймається і самим працівником Центру, коли під час розмови ми бачимо, що питання, з яким звернувся до нас мешканець, не вирішується. Досить часто мешканці звертаються щодо запису на прийом до посадовців по телефону, але слід звернути увагу, що відповідно до  Порядку організації та проведення особистого прийому громадян керівниками Львівської міської ради та її виконавчих органів, визначеного розпорядженням міського голови від 26.05.2008 №193,  запис на прийом завершується за 2 робочих дні до прийому. Важливим є те, що по телефону записатись на прийом можна тільки до керівників виконавчих органів міської ради, до міського голови та його заступників записуватись потрібно безпосередньо у Центрі надання адміністративних послуг, також бажано захопити із собою матеріали справи, якщо такі є.

Оксана Сарабаха, заступник начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» адміністративно-господарського управління

Нагадаємо, що Центр надання адміністративних послуг пропонує також запис на прийом до посадовців електронною поштою на сторінці сайту Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua/portal/for-citizen/faq/communication-with-authorities/appointment-to-the-official. Заявнику потрібно заповнити анкету та надіслати її адміністратору Центру, який надішле підтвердження про запис із зазначенням дати, часу та місця прийому або допоможе визначити посадовця, до якого потрібно звернутися.

З графіком прийому та порядком запису на прийом до керівників виконавчих органів Львівської міської ради можна ознайомитися в Центрі надання адміністративних послуг,а також на офіційному сайті Львівської міської ради за адресою: www.city-adm.lviv.ua .