А.Садовий: «Від якісної структури залежить якісне управління містом»

  • 24.12.2012, 15:26
  • 917
Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, робота щодо нової структури міської ради триває. Відтак, як тільки буде погоджено та розглянуто усі пропозиції, нову структуру винесуть на розгляд сесії міської ради. Як додав мер, це важливе питання, адже від якісної структури залежить якісне управління містом.

Минулого тижня ми мали довгу зустріч з представниками усіх фракцій міської ради. Достатньо конструктивно ми попрацювали. Є зауваження щодо розподілу повноважень, я готовий ці зауваження розглядати, щоб вийти на варіант, який компромісно може бути проголосований. Важливою не є, власне, сама структура. Важливим є і розмежування повноважень, щоб у пакеті ми також розглянули і кадрові призначення, які стосуються компетенції міської ради – мова йде про нових заступників, коли їх треба перепризначати. Коли ми напрацюємо таку спільну ухвалу, а також затвердимо виконавчий комітет – усі ці питання винесемо на голосування. Робота триває.

Це залежить від усіх учасників процесу. В нас нема завдання зробити це на завтра. Нам важливо це зробити якісно. Бо від якісної структури залежить якісне управління містом. Нова структура може вступити через три місяці після прийняття. Тому важливо підійти до цього питання виважено.

Сьогодні є позитивна динаміка.

Андрій Садовий, міський голова Львова