А.Садовий: «З вівторка у нас змінюється керівництво управління транспорту та зв’язку»

  • 28.01.2013, 15:00
  • 2076
Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, у міському управлінні транспорту з вівторка буде зміна керівництва.

З вівторка у нас змінюється керівництво управління транспорту. Управляти транспортом буде Олег Засадний, який здобув дуже великий досвід, як керівник департаменту з підготовки міста до Євро 2012. Переходить на роботу заступника управління транспорту пан Олег Вілюра, який працював у департаменті «Євро 2012», він займався питаннями інфраструктури.

Пан Микола Жук і пан Андрій Білоус вертаються на роботу у Львівську Політехніку. Така була домовленість з керівництвом Політехніки, що ми беремо людей, але потім зі збагаченим досвідом повертаємо їх в Політехніку, щоб вони могли вчити дітей, маючи вже практичний досвід.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Нагадаємо, Олег Вілюра досі обіймав посаду заступника директора департаменту «Євро 2012», начальника управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури.

Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, Олег Засадний буде в.о. начальника управління транспорту та зв’язку.