Посадовцям міської ради оголошено дисциплінарні стягнення за підготовку пояснювальної записки до проекту ухвали

  • 31.01.2013, 13:15
  • 1563
Міський голова Львова оголосив дисциплінарні стягнення заступнику начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ірині Гримак за неналежну підготовку проекту ухвали та начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайлу Бокалу за неналежний контроль підготовки проекту ухвали. Дисциплінарні стягнення оголошено за підготовку пояснювальної записки до проекту ухвали, яка викликала обурення працівників ринку «Вернісаж».

Фото: forum.pravda.com.ua

Станом на сьогодні нема підстав для перенесення існуючого ринку «Вернісаж». Ні Львівська міська рада, ні виконавчі органи не розглядали та не приймали жодного рішення щодо забудови площі Вічевої

Андрій Садовий, міський голова Львова

Нагадаємо, проектом ухвали Львівської міської ради пропонується погодити Львівському комунальному некомерційному підприємству «Центр розвитку туризму міста Львова» місце розташування земельних ділянок та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул М.Кривоноса-вул Замковій у постійне користування для створення туристично-інформаційного центру та розміщення ринку з продажу товарів народного побуду. До проекту ухвали було підготовлено пояснювальну записку, яка включала виключно суб’єктивний погляд на ситуацію щодо ринку «Вернісаж» та жодним чином не відображала мети проекту ухвали.