А. Садовий: «Важливо шукати компроміс в інтересах громади міста Львова»

  • 07.02.2013, 16:54
  • 942
Попри зауваження юридичного управління ЛМР і міського голови Львова Андрія Садового, депутати 66 голосами прийняли за основу ухвалу «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

Моя обов’язкова задача попередити колег депутатів, коли вони порушують чинне законодавство. Керівник юридичного управління вам надала відповідну інформацію.

От чому ми так довго йшли до того дня, коли міський голова виносить зміни до структури,  тому що я до останнього маю переконання, що важливо шукати компроміс  в інтересах громади міста Львова. Тому я багато мав дискусій, потім працювала робоча група під керівництвом першого заступника міського голови, потім ми пішли на нову хвилю  - я знову  збирав робочу групу. На превеликий жаль, ті пропозиції, які звучали від депутатського корпусу, погіршують процес керованості в місті. Тому я не можу як міський голова погодитись на пропозицію, яка буде шкідлива для громади міста Львова», - сказав.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Утім попри всі зауваження, депутати прийняли за основу ухвалу щодо зміни структури і зараз триває обговорення.