Депутати подолали вето міського голови ще на 3 ухвали

  • 07.02.2013, 18:37
  • 1084
Депутати подолали вето міського голови на ухвали, прийняті на попередньому пленарному засіданні. Ухвали були зупинені міським головою та у відповідності до ЗУ «Про місцеве самоврядування» та Регламенту міської ради, виносяться на повторний розгляд.

Зауваження юридичного управління до ухвали «Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 №120» в тому, що внесено зміни в додаток №2 ухвали про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території міста Львова. В процесі розгляду цієї ухвали декілька майданчиків для паркування було вилучено, і, відповідно, долучено декілька інших майданчиків, розташування яких не погоджено з ДАІ м. Львова, а також з управлінням архітектури та управлінням земельних ресурсів.

Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління

Також подолали вето міського голови на ухвалу «Про затвердження гр. Панченко Н.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Струмок (між будинками № 16-а та № 22)».

При аналізі проекту землеустрою, на підставі якого виносилась зазначена ухвала, з’ясована розбіжність в документах. За інформацією архівної довідки, виданої державним архівом Львівської області 17.08.2010 року, зазначена земельна ділянка знаходиться у фактичному користування гр. Панченко Н. І. Але, відповідно до довідки, виданої Держкомземом Львівської області, зазначена земельна ділянка відноситься до земель міста Львова, які нікому не належать.

Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління

Зауваження до ухвали про погодження ПП «К Плюс «Наш Дім» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 12, полягають в тому, що на земельній ділянці, площею 0,860 га, знаходиться підземний туалет.

Тобто юридично ця земельна ділянка є вільною. Згідно з земельним кодексом, питання розпорядження земельних ділянок відбувається через конкурс або аукціон, а також жодними нормативними документами не передбачено надання в оренду земельних ділянок для обслуговування підземних приміщень.

Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління