Казначейство не виконує платіжних доручень міської ради на понад 7 млн 873 тис грн

  • 25.02.2013, 14:00
  • 942
За інформацією департаменту фінансової політики, станом на сьогодні Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 7 млн 873 тис грн.

Казначейство не перераховує понад 6 млн 180 тис грн. субвенцій до спеціального фонду міського бюджету на дороги. Ці кошти  включають заборгованість за виконані роботи у минулому році. Через невиконання казначейством платіжних доручень, розпорядники коштів не можуть розрахуватись із виконавцями робіт.

Місто Львів досі не може розрахуватись за ремонти доріг, які уже виконані. Також ми не можемо закінчити ремонт деяких ділянок, не кажучи вже про реконструкцію інших доріг. Ми недоотримуємо кошти від держави, а тут ще казначейство блокує перерахування грошей.

Ігор Фалюта, в.о. начальника управління капітального будівництва

Також казначейство не перерахувало 1 млн 692 тис грн. до загального фонду. Найбільші суми казначейство заблокувало на потреби ЖКГ: поточний ремонт житлового фонду, поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку – понад 1 млн 348 грн.