«Тільки місцеве самоврядування може дати динаміку розвитку», - А.Садовий

  • 27.02.2013, 15:33
  • 1040
Сьогодні у Львові перебувають міські голови Донецького регіонального відділення Асоціації міст України. Мета зустрічі - поглиблення взаєморозуміння, зміцнення дружніх партнерських зв’язків між громадами Львівської і Донецької областей України та Львівським і Донецьким регіональними відділеннями Асоціації міст України. Ця зустріч є другою. Перша зустріч міських голів міст-членів Львівського і Донецького регіональних відділень Асоціації міст України відбулась у вересні 2011 року у місті Донецьку.

На моє глибоке переконання, немає більшої сили в Україні, яка може дати динаміку розвитку, ніж місцеве самоврядування. Якщо б нам вернули частину тих повноважень, які були забрані  в останні роки,  а ще б додали частину тих повноважень, які є в європейських країн, то Україна могла б вийти на іншу орбіту розвитку.

Андрій Садовий, міський голова Львова

У Львові представники АМУ працюватимуть над погодженням основних принципів та механізмів співпраці Львівського і Донецького регіональних відділень Асоціації міст України в рамках багатопланової форми зміцнення дружніх відносин, яка буде спрямована на обмін делегаціями, обмін досвідом, проведення спільних нарад, встановлення дружніх особистих контактів між територіальними громадами Львівської і Донецької областей.

Під час перебування у Львівській області представники Донецького регіонального відділення ознайомились з об`єктами туристичної інфраструктури  Львова, Сколівського району, а також подорожуватимуть замками Львівщини та відвідають Унівську лавру.