У Львові стартував Форум місцевого самоврядування

  • 28.03.2013, 10:41
  • 960
У Львові розпочався Форум місцевого самоврядування. З вітальним словом до учасників звернуться міський голова Львова Андрій Садовий, президент Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Наталія Романова, представники обласної ради та адміністрації.

Сьогодні, у перший день Форуму, відбудуться засідання трьох секцій, де під час панельних дискусій обговорять реформу місцевого самоврядування, питання бюджетного блоку та містобудування і культурної спадщини.

На Форум приїхали понад 100 учасників: переважна більшість представників міст обласного значення, а також представники Верховної Ради, Адміністрації президента, посольств, міжнародних організацій та дипломатичних місій.

Довідка

Організатори та партнери форуму: КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, Офіс Ради Європи в Україні, Програма розвитку ООН в Україні, Фонд Фрідріха Науманна за Свободу, проект Місцевий економічний розвиток міст України, Німецьке товариство міжнародного співробітництва.