«Грантові та кредитні кошти лежать в Казначействі по 3-4 місяці», - І. Кулинич

  • 28.03.2013, 15:46
  • 1144
Форум місцевого самоврядування у Львові триває. Під час панельної дискусії стосовно бюджетного блоку питань директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич наголосила на тому, що в Казначействі, окрім незахищених статей видатків, затримуються також і грантові та кредитні кошти.

Є ще одна проблема, з якою зіткнулась Львівська міська рада - це грантові та кредитні кошти. Сьогодні дуже багато присутніх донорів міжнародних та інших організацій, але насправді кошти, які надходять на рахунки міської ради – грантові кошти і кредитні кошти, вони також в Казначействі лежать по 3-4 місяці.

От ми отримали кредит від НЕФКО на заходи з енергозбереження. Від дати, коли ми отримали кредит, ми повинні сплачувати відсоток. Проте ці кошти пролежали 4 місяці, заходи ці ми не встигли впровадити, оскільки почалась зима, а відсоток міський бюджет має сплатити. Тому також є така велика проблема.

Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики

Довідка

Організатори та партнери: КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, Офіс Ради Європи в Україні, Програма розвитку ООН в Україні, Фонд Фрідріха Науманна за Свободу, проект Місцевий економічний розвиток міст України, Німецьке товариство міжнародного співробітництва.