На Форум місцевого самоврядування до Львова приїхало понад 160 учасників

  • 28.03.2013, 18:20
  • 978
Завершується перший день Форуму місцевого самоврядування у Львові. Він присвячений проблемі розриву повноважень та зобов’язань органів місцевого самоврядування, збереженню архітектурної спадщини, фінансовим питанням та місцевому економічному розвитку.

На Форум приїхали понад 160 учасників: представники міст обласного та місцевого значення, селищ, а також представники Верховної Ради, Адміністрації президента, посольств міжнародних організацій та дипломатичних місій. Зокрема на Форумі представлені: Донецьк, Полтава, Кіровоград, Славське, Турка, Трускавець, Самбір, Львів, Бурштин, Жидачів, Павлоград, Сколе, Новояворівськ, Тернопіль, Добротвір, Черкаси, Кам’янка-Буська, Угнів, Східниця, Дрогобич, Городок, Миколаїв Дністровський, Рівне, Червоноград, Стрий та ін.

В перший день Форуму відбулись жваві панельні дискусії на теми: «Реформа місцевого самоврядування», «Бюджетний блок», «Містобудування та культурна спадщина». Відтак за підсумками обговорень буде формуватись резолюція, яку схвалять та підпишуть завтра, в рамках другого дня Форуму.

Нагадаємо, організатори та партнери Форуму: КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, Офіс Ради Європи в Україні, Програма розвитку ООН в Україні, Фонд Фрідріха Науманна за Свободу,проект Місцевий економічний розвиток міст України, Німецьке товариство міжнародного співробітництва.