А.Садовий про звіти виконавчих органів: «Звітний період ми мали б пройти до кінця цього місяця»

  • 09.04.2013, 17:01
  • 940
Виконавчі органи міста звітують про роботу у 2012 році. Мер Львова закликає мешканців бути активними та долучатись до звітів, обговорювати плани роботи тих чи інших структурних підрозділів у 2013 році. Відтак, після звітів усіх департаментів, управлінь та районних адміністрацій, буде заслухано звіт міського голови.

Тривають звіти усіх департаментів. Сьогодні звіт департаменту житлового господарства та інфраструктури. Звітний період ми мали б пройти до кінця цього місяця. В травні міський голова буде звітувати за роботу всіх виконавчих органів міста Львова за минулий рік.

Інформація про звіти публічна, відкрита. На кожен звіт усі охочі можуть прийти. Щодня є звіт. Управління соціального захисту та управління охорони здоров’я звітували у поліклініці. Туристичний сектор до звіту залучав готелярів, туристичних операторів, рестораторів. Щоб максимально залучити середовище.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Раніше звітні зустрічі проводили лише департаменти, цього року звітують також деякі управління. Заслухати інформацію про роботу у минулому році запрошують також ті структури та установи, з якими постійно співпрацюють.

Повний графік звітів виконавчих органів міста тут: http://bit.ly/11cP8Qe.