Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення масових заходів у Львові 9 травня

  • 09.05.2013, 06:39
  • 1502
Львівська міська рада скерувала позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові, окрім тих, що передбачені як офіційні заходи. Відтак, відбулось судове засідання. Прийнято рішення заборонити проведення масових заходів у Львові 9 травня.

Суд прийняв рішення заборонити проведення масових заходів у Львові 9 травня, окрім тих, що передбачені як офіційні.

 - розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління.

Нагадаємо, позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду Львівська міська рада скерувала 8 травня. Цього ж дня о 18.00 год було призначено судове засідання.

Юридичне управління ЛМР мало достатньо підстав вважати, що задекларовані у заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9-те травня. Ми подали позовну заяву. У справі був 21 відповідач. Ми вперше стикаємось з такою кількістю відповідачів. Минулого року було 10-12.

- додала Гелена Пайонкевич.

 

Як поінформували у Центрі надання адміністративних послух, станом на кінець дня 8 травня у Львівську міську раду надійшло загалом 23 заявки на проведення заходів 9 травня. В основному, заходи планували проводити на вул. Стрийській, Мечникова, Пасічній.