Громадські організації та дитячо-юнацькі спортивні школи Львова мають змогу подати в міську раду свої проекти для фінансової підтримки

  • 12.11.2013, 15:06
  • 778
8 листопада цього року виконавчим комітетом Львівської міської ради прийнято рішення «Про порядок використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам (ДЮСШ), які підпорядковані громадським організаціям».

Дуже часто ми не зауважуємо, яких зусиль спортивні організації нашого міста докладають, аби виховати талановитих спортсменів, які б в майбутньому змогли прославити наше місто. Основі проблеми, з якими стикаються організації, – це відсутність спортивного обладнання та інвентарю для тренувального процесу, а також спортивної форм, в якій спортсмени виступатимуть на змаганнях.

Цим рішенням прийнято порядок використання бюджетних коштів для надання фінансової підтримки спортивним організаціям. Згідно з цим порядком, бюджетні кошти будуть спрямовані виключно на придбання спортивного інвентарю, спортивного обладнання та спортивної форми.

Закликаємо усі спортивні організації Львова подавати свої пропозиції на фінансову підтримку.

Віра Макар, начальник  відділу фізичної культури та спорту

Додаткову інформацію спортивні організації можуть отримати, звернувшись в відділ фізичної культур та спорту за номером телефону: 297-58-74.