Мер міста відзначив роботу екстрених служб під час сильних снігопадів торік

  • 19.11.2013, 14:17
  • 615
Сьогодні, 19 листопада, Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул перебував у Львові з робочою поїздкою. Зокрема, він відвідав Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Головне управління ДСНС України у Львівській області. Під час робочої поїздки з керівництвом міста та області також обговорювалось питання готовності до зими. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, торік, коли у Львові були сильні снігопади, була хороша координація дій комунальних служб міста та служб екстреного реагування.

Фото: Олександр Мазуренко

Минулого року, коли у нас були сильні снігопади, ми максимально задіяли для інформування населення усі засоби масової інформації. Завдяки також цьому ми змогли цю ситуацію локалізувати. МНС також спрацювали прекрасно, була повна координація дій з комунальними службами, всі були залучені.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Оперативне реагування на надзвичайні ситуація – це одна з найголовніших функцій держави і служби з надзвичайних ситуацій. Сьогодні ми перевірили роботу і провели декілька нарад у Львівському державному університеті з надзвичайних ситуацій, де впроваджуються нові технології у навчання. Також сьогодні ми ще раз проаналізували роботу служби «112» у Львівській області. До речі, напрацювання цієї служби використовуються у всій нашій державі.

Олександр Вілкул, Віце-прем’єр-міністр України, голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото: Олександр Мазуренко

Нагадаємо, цього року Львів закупив нову снігоприбиральну техніку – 35 одиниць техніки та 2 обладнання. Для цього з міського бюджету виділили 18 млн 821 тис. грн. Окрім нової техніки, до прибирання міста в зимовий період ШРП залучатимуть ще 120 одиниць техніки, що перебуває на балансі комунальних підприємств.