«Будучи єдиною громадою, ми зможемо реалізувати всі амбітні плани», - А. Садовий

  • 26.12.2013, 22:16
  • 520
Під час звітної зустрічі з громадою Львова, яка відбулась сьогодні на стадіоні «Арена Львів», міський голова наголосив на тому, що потрібно допомагати молоді йти до своєї мети, а також єднатися заради змін.

Я вважаю, що кожен має добре робити свою роботу, бути разом, активно давати дорогу молодим людям. У нас в міській раді за останні 7 років більше 6 тис студентів пройшли стажування, і ми кращих беремо на роботу. Хтось працює вже начальником управлінь, хтось – директором департаменту. Це є молоді, амбітні люди, які народилися в цій країні, які не хочуть звідси виїжджати, а хочуть, щоб ця країна була успішною. Наше покликання – помогти їм, щоб вони входили в політику, показували приклад. Щоб ми не бачили подвійні та потрійні стандарти. Це прості рецепти, але я не думаю, що є якісь інші.

Я недавно пригадав інтерв’ю Сергія Рахманіна з Блаженнішим Любомиром Гузаром. Він його спитав одне запитання: «Є покликання журналіста, а в чому покликання священика?». Блаженніший дуже красиво сказав: «Не в тому, щоб рятувати світ, а в тому, щоб спасти людську душу, навіть однієї людини за все своє життя». Тому якщо кожен з нас буде прикладом, буде змінюватися, буде змінюватись наше місто і наша країна. Я переконаний, що якщо ми будемо разом, єдиною громадою, ми будемо твердими і зможемо всі наші амбітні плани зреалізувати.

Андрій Садовий, міський голова Львова