«Буду використовувати всі надані законом повноваження, щоб у Львові мешканці почували себе безпечно», - А.Садовий

  • 22.01.2014, 19:06
  • 593
Львів’яни провели молебень під військовою частиною внутрішніх військ, що на вулиці Рубчака. До мешканців долучився також міський голова Львова Андрій Садовий. Він закликав усіх до самодисципліни на самоорганізації.

Я ніколи не думав, що сьогодні, 22 січня, коли ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя, ми будемо вшановувати тих, кого вбили сьогодні. Це одна з найбільших трагедій нашої новітньої України. Моїм розпорядженням завтра в місті оголошується день жалоби. Будуть приспущені державні прапори. Це велика трагедія. Дай Бог, щоб більше такого ніколи не було.

В Києві з лікарні викрали нашого львів’янина Вербицького. Досі його ще не знайшли. Наші львівські медики виступили з ініціативою прийняти в лікарні поранених з Києва. Перші поранені приїхали. Їм надається вся необхідна допомога, вони усім забезпечені. Ми готові надавати цю допомогу. Тільки я дуже прошу не питати де, хто є. Безпека - на першому місці.

Сьогодні зранку, коли я йшов на віче до пам’ятника Т.Шевченкові, молоді люди перекрили рух трамваїв. Якщо мама з дітьми залишилась тут, у Львові, а батько поїхав до Києва на майдан, то ця мама повинна мати тепло в хаті, воду, має право нормально громадським транспортом доїхати до поліклініки. Ми повинні у Львові показати максимальний приклад самоорганізації і самодисципліни.

Сьогодні має бути менше слів, а більше дії. Ми у Львові, завдяки громаді, маємо легітимну владу. Як міський голова, я буду використовувати всі надані мені законом повноваження, щоб у Львові мешканці себе почували безпечно.

Жодні закони, які прийняті з порушенням Конституції і здорового глузду, ніколи у Львові працювати не будуть.

 - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.