Львів стане платформою для обговорення проблем місцевого самоврядування (програма Форуму)

  • 25.03.2014, 17:20
  • 1091
  • Мар’яна Щепанська
Впродовж двох днів, 27 та 28 березня, місто уже вдруге прийматиме Всеукраїнський форум місцевого самоврядування. Основна мета – ініціювати конкретні зміни, спрямовані на надання більших повноважень місцевим громадам, а також виокремлення механізмів успішного місцевого розвитку.

Завданням цьогорічного Форуму є привернення уваги міжнародного співтовариства та мешканців України до нових умов функціонування місцевої влади. Зокрема, під час зустрічей планують виробити спільне бачення та узгодити дії органів місцевого самоврядування українських міст, створити платформу для ефективного діалогу між представниками органів місцевого самоврядування та центральних органів влади в Україні, а також прийняти резолюцію мерів українських міст до центральних органів влади.

Відбудеться Форум у готелі «Дністер». Очікується, що серед присутніх буде більше 100 гостей – представників центральної та місцевої влади України, ЄС та Ради Європи, громадських організацій, міжнародних та вітчизняних експертів, послів іноземних держав.

Серед організаторів – Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, за підтримки Офісу Ради Європи в Україні, Програми розвитку ООН в Україні, проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Додатки

*в програмі можливі зміни