На сайті Львівської міської ради можна скористатися послугою електронного звернення

  • 08.04.2014, 09:50
  • 1970
Адміністративно-господарське управління повідомляє, що записатися на прийом до посадовців Львівської міської ради можна декількома шляхами, зокрема і через Інтернет.

Відтак, можна:

Протягом дня або не пізніше наступного робочого дня на вказану електронну адресу заявника надійде підтвердження запису, час та місце прийому.

Правда, не слід забувати, що порядок запису на прийом до міського голови та його заступників все ж таки передбачає безпосередню присутність мешканця в Центрі надання адміністративних послуг.

Окрім того, на сайті Львівської міської ради можна скористатися послугою електронного звернення. За 2014 рік до Центру надійшло 379 електронних звернень громадян. Найчастіше людей турбують житлово-комунальні питання. Зазвичай, це питання освітлення, прибирання території, проблеми з опаленням та водопостачанням. Окрім питань житлового характеру, великою популярністю користуються питання облаштування дитячих майданчиків та питання електронної реєстрації дітей у садок.

У нелегкий для країни та нашого міста час в Центр надання адміністративних послуг надходили електронні звернення і від мешканців східних областей та АР Крим про вирішення соціально-побутових умов та поселення у м. Львові. Завдяки електронним зверненням, ми змогли забезпечити швидке, якісне та точне інформування заявників з приводу порушених ними питань.

Ольга Мезів, працівник Центру

Нагадаємо, що в Центрі надання адміністративних послуг діє послуга «Замов візит в ЦНАП», яка дозволяє раціонально використати свій час для здійснення реєстрації документів чи отримання консультації.

Ми розуміємо, що підхід до мешканців необхідно виробляти в індивідуальному порядку: хтось працює, хтось має маленьких дітей, і тому, якщо людина попередньо звернеться до нас по телефону чи через Інтернет, ми зможемо забезпечити обслуговування для цієї людини в максимально зручний час. Працівник буде знати попередньо питання і чекатиме клієнта, це дуже зручно.

Валентина Бартошик, начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР

Для того, щоб скористатися цією послугою, достатньо зателефонувати на інформаційну довідку за телефоном 032 297 57 95, або на Гарячу лінію міста за телефоном 15 80. Також подати звернення через сайт міської ради.