Центр надання адміністративних послуг проводить опитування мешканців міста щодо зміни графіка роботи

  • 12.05.2014, 09:11
  • 571
З метою забезпечення комфортних умов прийому та обслуговування громадян, Центр надання адміністративних послуг проводить опитування мешканців міста з питань зміни графіка роботи. Залишити свій відгук Ви можете, обравши один із запропонованих варіантів в опитуванні на сайті Львівської міської ради за посиланням http://city-adm.lviv.ua/portal/.

Всі ініціативи, які ми впроваджуємо в роботі, проходять моніторинг нашими відвідувачами. Громадська думка є важливою для нас, оскільки наше завдання – це створення найбільш зручних умов для надання послуг. Саме тому нам важливо почути думку відвідувачів перед затвердженням нового розширеного графіку роботи Центру надання адміністративних послуг. Зараз ми знаходимось на етапі звершення ремонтних робіт в приміщенні Центру і після відкриття будемо працювати в ширшому форматі. Протягом травня триватиме опитування на офіційному порталі, і ми запрошуємо всіх небайдужих залишити свій відгук.

Оксана Сарабаха, заступник начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Отже, залишити свій відгук про роботу Центру Ви можете, скориставшись он-лайн опитуванням на Порталі для мешканців, надіславши електронне звернення http://city-adm.lviv.ua/portal/for-citizen/faq/domestic-services/electronic-application або зателефонувавши на довідку Центру надання інформаційних послуг: 032 297 57 95.

Нагадаємо, що в Центрі можна отримати консультацію з питань, які відносяться до компетенції міської ради, зареєструвати звернення, отримати безкоштовно бланки заяв, подати документи, записатися на прийом до посадовця, у зручний час отримати результат адміністративної послуги. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, Центр надання адміністративних послуг тимчасово функціонує в к.115 на першому поверсі Ратуші (пл. Ринок, 1).