ЛМР та муніципалітет Любліна запрошують на зустріч з представниками громадянського суспільства «РАДАР» (RADAR)

  • 14.05.2014, 14:37
  • 572
Місто популяризує громадянську активність та відповідальність за спільні справи. 21 травня 2014 року Львівська міська рада, Фундація менеджерських ініціатив м. Люблін та муніципалітет Любліна запрошують на зустріч з представниками громадянського суспільства «РАДАР». Зустріч відбудеться у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб. 202) з 13.00 до 18.00 год.

Зустріч відбуватиметься у поширеному для Європи форматі RADAR (Results - Approach - Deployment - Assessment and Review), який є цікавим новим методом логічної побудови публічних дебатів.

Метою організації відкритих зустрічей буде популяризація громадянської активності та відповідальності за спільні справи, налагодження стабільних зв’язків між міською владою і громадськістю, напрацювання конкретних механізмів співпраці, запозичення польського досвіду.

До участі в зустрічі запрошуються представники громадських організацій, студенти, мешканці, представники місцевого самоврядування. Зареєструватися для участі можна за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1pHSk0il-f-uNGKnwiKnl7vCEnJooBxqjIDKNg_hzfUI/edit.

Модеруватиме обговорення Володимир Беглов, громадський діяч, журналіст, блогер, радіоведучий.

Довідка

Заходи відбуваються в рамках проекту «Польський досвід системних змін. Практичні імплікації для України», який фінансується коштами Фундації Міжнародної Солідарності, в рамках програми польської співпраці для розвитку Міністерства Закордонних Справ РП.

Метою проекту є опрацювання основ для системних розв’язань у трьох ключових сферах: самоврядування, економіка і громадянська сфера. Проект буде реалізовуватись у 8 містах України (Дніпропетровськ, Львів, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Вінниця). Період реалізації проекту: 1.04.2014 - 30.11.2014.

Інформація про подію оновлюється на сторінці в Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1382665528687400/?ref_dashboard_filter=upcoming