Депутатське звернення Алєксєєва Олександра Олександровича

  • 26.06.2014, 10:08
  • 853
  • Андрій Яремко
Голові Львівської міської ради п.А.Садовому Україна завжди з повагою ставилася до всіх народів, які прагнули до незалежності та свободи. Так само з повагою та співчуттям Українці вболівали за чеченський народ, який багато років боровся за свою незалежність. У Львові на знак вшанування Джохара Дудаєва - чечекнського військового, державного і політичного діяча, лідера чеченського самостійницького руху 1990-х років, першого президента Чеченської Республіки Ічкерія - його іменем названо одну з вулиць в м. Львові.

Натомість, коли Україна стала жертвою російської військової агресії та окупації, чеченський народ замість висловити підтримку і співчуття, бере активну участь у військових діях на боці Росії. Чеченські бойовики вбивають наших військових і мирних Українських громадян на сході України, руйнують, грабують та мародерствують. В таких умовах, на мою думку, чеченський народ більше не заслуговує на співчуття та підтримку з нашого боку.

У зв’язку з цим пропоную перейменувати вулицю Джохара Дудаєва у місті Львові на вулицю Генерала Кульчицького, який загинув 29 травня під Слов’янськом від рук російських та чеченських бойовиків, захищаючи свою Батьківщину від окупантів, який чесно та віддано служив Українському наробові, був справжнім патріотом своєї країни. Є люди, про яких кажуть, що Бог створив їх воїнами. Генерал Сергій Кульчицький усім своїм життям та службою довів це.

А також прошу офіційно оприлюднити моє звернення, зокрема шляхом опублікування на офіційній інтернет-сторінці Львівської міської ради та в газеті "Ратуша".

Слава Україні

З повагою,

депутат Львівської міської ради  Олександр Алєксєєв

Додатки