Центр надання адміністративних послуг інформує про скорочення термінів надання адміністративних послуг

  • 29.08.2014, 10:22
  • 604
Відтепер зменшено термін надання адміністративних послуг управління транспорту та зв’язку і управління архітектури. За короткий термін готуються і послуги управління економіки.

Як повідомили в Центрі надання адміністративних послуг, практика скорочення термінів надання адміністративних послуг застосовується не вперше. Раніше було скорочено термін послуги управління контролю та аудиту, а саме «Погодження вартості об’єкта самочинного будівництва для визначення розміру інвестиційного внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури». Термін надання даної послуги скорочено до 25 календарних днів.

Відтепер також зменшено термін надання адміністративних послуг управління транспорту та зв’язку та управління архітектури. Отже, послуга управлінням транспорту та зв’язку щодо надання дозволу на організацію автостоянки для зберігання транспортних засобів надається протягом 20 календарних днів. Послуга управління архітектури про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки чи реконструкції об’єкта містобудування надаються за 7 робочих днів.

Варто відзначити, що за короткий термін готуються і послуги управління економіки. Послуга встановлення пріоритету на розміщення реклами та послуга реєстрації колективних договорів надається протягом 10 робочих днів, а встановити режим роботи зможете за 22 робочих дні.