«Я гордий за нашу націю. Це нація, у якій вже нема розколу на Схід та Захід», - Президент України

  • 03.10.2014, 20:25
  • 548
Сьогодні під час робочого візиту до Львова Президент України Петро Порошенко прибув до ЛНУ ім. Івана Франка, де представив «Стратегію реформ – 2020». Після виступу Президент провів зустріч з представниками ЗМІ.

Я гордий за нашу націю. Це нація, у якій вже нема розколу на Схід і Захід, нація, у якій нарешті 55% українців впевнені, що має бути одна державна мова і лише 21% допускають двомовність. Нація, яка на 70% впевнена, що маємо йти до Євросоюзу.

Зараз країна переживає найскладніші часи в своїй історії. Тільки тоді, коли будемо єдині, ми точно переможемо. Сьогодні у нас з’явилось головне – патріотизм, любов до батьківщини, народився новий український народ.

За 23 роки я ніколи не бачив Україну такою українською, я ніколи не бачив стільки українських прапорів, я не бачив, щоб так об’єднано співали Гімн України зазначив Петро Порошенко.

Під час виступу Президент представив для громади міста програму реформ «Стратегія реформ - 2020», висловивши свої переконання, що до реформування країни необхідно активно залучати суспільство, зупинився на основних напрямках, які потребують реформування, зокрема, наголосив на проведенні антикорупційної, судової та медичної реформ.