За кошти міського бюджету для військової частини 4114 було закуплено 6 двоосних автомобільних причепів

  • 09.10.2014, 15:59
  • 567
У Львові реалізовується «Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Львова», що затверджена ухвалою сесії №3700 від 31.07.2014 р.

Так, на виконання цієї програми 8 жовтня КП «Адміністративно-технічне управління» спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту було передано військовій частині 4114 шість двоосних легкових автомобільних причепів з тентами, які будуть використовуватися військовими у зоні проведення АТО.

Окрім того, для львівських військових підрозділів вже закуплено та передано товарів та матеріальних цінностей на загальну суму понад 1 600 тис. грн. Сам перелік та зразки товарів визначався та погоджувався спільно із представниками військових підрозділів. Загалом серед основних товарів та матеріально-технічних цінностей, які вже передані львівським військовим, є: термобілизна, шкарпетки, дощовики, гумове взуття, зимові черевики, теплі рукавиці, захисні окуляри, мати туристичні, надувні матраци, намети, електрогенератори, дизельні опалювачі, електроінструменти, кутові шліфувальні машини, бензопили, мотокоси, шуруповерти, електрозварювальні апарати, ємності для води, прожектори, ліхтарі, вогнегасники, автомобільні холодильники, термоси, морозильні камери та ін.