«Я працюю міським головою Львова і для мене це є дуже важливо», - А.Садовий

  • 31.10.2014, 15:59
  • 571
Міський голова Львова у традиційному відеозверненні зазначив, що залишається працювати у Львові, хоча отримав різні пропозиції. Також мер подякував за активність на виборах.

Хочу подякувати усім за підтримку партії «Самопоміч» на виборах до Верховної Ради. Також дякую за підтримку Ірини Подоляк, яка балотувалась від «Самопомочі» по Залізничному округу. Це є дуже велика довіра, яка потребує від нас великої спільної праці.

На цьому тижні у мене відбулось декілька розмов з Президентом України Петром Порошенком та прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Говорили про формат наступної коаліції. Наші амбіції дуже прості – повинна бути єдність всіх політичних сил – і Блоку Петра Порошенка, і Народного фронту. «Самопоміч» для цього буде робити все можливе і неможливе. Нам важливо, аби був професійний уряд. Щоб ми відмовились від квотного принципу, а брали в уряд виключно професіоналів.

Я отримав різні пропозиції, але я працюю міським головою Львова і для мене це є дуже важливо. Моя каденція завершується тільки у наступному році.

Андрій Садовий, міський голова Львова