За 10 місяців роботи гаряча лінія міста опрацювала 168 тис дзвінків

  • 19.11.2014, 16:56
  • 539
  • Марта Плішило
Кол-центр гарячої лінії міста підводить підсумки роботи за 10 місяців роботи. За цей період працівники служби опрацювали 168 тисяч дзвінків, що майже на 10 тисяч менше, ніж минулого року.

Якщо глибше проаналізувати структуру дзвінків, ми помітили, що тепер львів’яни стали більш вимогливими. Якщо у минулому році на з’єднання з оператором готові були чекати майже хвилину і більше, то цього року середня тривалість очікування з’єднання з оператором не перевищує 35 секунд. Це змусило нас підкоректувати наші дії, в т.ч. оптимізувати процес ведення розмови.

Валентина Бартошик, начальник Адміністративно-господарського управління

Слід зауважити, що гаряча лінія міста минулого року відкрила гарячі лінії в кожному ЛКП міста, щоб підвищити доступність цього сервісу, адже тепер львів’яни отримали додаткові лінії зв’язку. Це працює дуже просто: ви телефонуєте на гарячу лінію ЛКП, реєструєте звернення, не чекаючи з’єднання з оператором гарячої лінії міста, отримуєте реєстраційний номер, а вже виконання робіт контролює оператор гарячої лінії міста, який уповноважений встановлювати контроль та приймати рішення спільно з мешканцем щодо звернення. Завдяки функціонуванню таких додаткових ліній у ЛКП, на гарячу лінію міста телефонують менше, але отримано на 20 тисяч більше звернень для контролю, тобто відстежень якості виконання робіт. Якщо раніше для перевірки було не більше 150 звернень, то тепер це 200-250.

Щодо тематики звернень, слід відзначити зменшення у 2014 році проблем з вуличною каналізацією (819), прибирання прибудинкових територій (905), вивозом і спалюванням сміття (410), а також звернень щодо проблем з дахами, які залишились на рівні 2013 року (1425). Щодо інших звернень, спостерігається зростання кількості, а нижче подана порівняльна динаміка.

Варто зауважити, що раніше дані, які мали ЛКП, не враховувались у таких аналізах. Тепер можемо бачити комплексну динаміку щодо питань, які турбують мешканців, з якими вони звертаються до міських служб міста, та приймати відповідні управлінські рішення.