Громада Львова висловлює співчуття з приводу втрати Олега Новохацького

  • 15.12.2014, 12:28
  • 567
  • Христина Процак
Львів сумує. Помер директор, художній керівник театру «І люди, і ляльки», лауреат премії «Експеримент» НСТД України Олег Новохацький. Громада міста висловлює співчуття рідним, близьким Олега Максимовича, а також усім працівникам театру, який він створив та очолював.

Про Олега Новохацького говорити багато не треба. Його вчинки кажуть про нього більше, ніж може сказати будь-хто з нас. Сумуємо і пам’ятаємо.

Андрій Садовий, міський голова Львова

Новохацький Олег Максимович 1957 року закінчив Дніпропетровське театральне училище. Працював актором Львівського театру юного глядача, Львівського театру ляльок. Багато років керував і був головним режисером Львівського центрального парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького, відкривав популярний клуб «Романтик», готував великі масові свята. З 1986 року працював помічником режисера лялькового театру у Львові. На вищих режисерських курсах стажувався в майстерні Сергія Образцова. Лауреат премії «Експеримент» (1999), а також володар численних нагород і дипломів. Був директором і художнім керівником створеного ним театру-студії естрадних мініатюр «І люди, і ляльки».

Про час та місце поховання буде повідомлено додатково.