«Завжди люди надіються, що міліціонери зроблять все можливе і неможливе, захистять і будуть діяти справедливо», - А.Садовий

  • 20.12.2014, 13:42
  • 669
  • Христина Процак
Сьогодні на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові відбувся Урочистий інструктаж для працівників міліції Львівщини з нагоди Дня працівників міліції. Інструктаж провів начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія. Також усіх присутніх привітали керівники міста та області.

Дозвольте привітати вас з Днем української міліції. Бажаю вам міцного здоров’я та успіхів у роботі. Нам доводиться нести службу у непростих умовах. Багато з вас несли службу в зоні АТО. Я бажаю вам усім, щоб ви виконали свій обов’язок перед державою і перед нашим українським народом. Надіюсь, що ми якнайшвидше зможемо відновити довіру народу України до органів внутрішніх справ. Сьогодні у Львові відбувається прощання з вояком, який загинув в зоні АТО. Тараса Бруса щойно доставили з зони АТО. Згадаймо усіх Героїв і вшануймо їх пам’ять хвилиною мовчання.

 - зазначив Дмитро Загарія.

Після цього усі хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, які загинули в зоні АТО.

Ви заступає на службу в органи громадського порядку із цього святого місця – львівського Майдану. Бажаю витримки, мужності, терпіння. Несіть службу достойно, щоб ви виправдали довіру населення, забезпечили громадський спокій.

 - додав Дмитро Загарія.

Часто питають – коли закінчиться війна? Бо сьогодні війна. Війни не закінчуються. Вони або програються, або виграються. Щоб виграти війну на Сході, де кожного дня гинуть наші друзі, колеги, батьки, діти, нам треба дуже багато працювати тут, у своїх містах, наводити банальний порядок. Ми тут, в місті, також відповідальні. Від того, на скільки кожен з нас буде добре робити свою роботу, залежить, чи буде перемога.

Коли є важко, завжди викликають міліцію. Завжди люди надіються, що міліціонери зроблять все можливе і неможливе, захистять і будуть діяти справедливо. Ми маємо багато випадків, коли ми гордимось працівниками правоохоронних органів. Є і сумні сторінки. Я вірю, що оця Революція Гідності, через яку ми всі проходили, сотні і тисячі наших українців, які гинули і вмирають, - це має бути та пам’ять, яка завжди буде повставати в голові, коли з’являється спокуса взяти хабар, чи зробити якусь протиправну дію. В світі вся енергія збалансована. Часто ми дивуємось, чому стається якась біда. Якщо ти живеш по Божих заповідях, ти щасливий. Бажаю вам добра, щоб вас завжди з радістю чекали вдома і щоб ви завжди вчасно приходили у всій дім.

 - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Після вітання міський голова Львова вручив 8 подяк. Від імені громади міста подяками нагороджено таких працівників міліції: Карапат Мирон, Молотов Сергій, Іванейко Євген, Гребінка Андрій, Палій Назарій, Дубневич Андрій, Степовий Сергій, Гапонюк Христина.

Всі, хто отримали подяки від міської влади, також отримають по 1 тис грн для підтримки.

 - додав мер Львова Андрій Садовий.