Адміністративні послуги стають простішими для мешканців міста Львова

  • 26.12.2014, 10:18
  • 600
  • Марта Більська
Центр надання адміністративних послуг м.Львова повідомляє про зміни в порядку надання адміністративних послуг управління комунальної власності. Відтак, достатньо подати тільки одну заяву на оренду вільного нежитлового приміщення чи продовження договору оренди без додаткових звернень на проведення оцінки та оформлення договору оренди і, в результаті, підписати угоду на оренду приміщень.

З моменту вступу в дію ЗУ «Про адміністративні послуги» та початку роботи Центру надання адміністративних послуг м. Львова проводиться активна робота над оновленням інформаційних карток та спрощенням процедури надання адміністративних послуг Львівської міської ради. Ще один позитивний результат – скорочення переліку адміністративних послуг та термінів їх надання управління комунальної власності.

З початку року повністю оновлено і затверджено чимало інформаційних карток надання адміністративних послуг, в яких оптимізовано переліки документів та терміни надання послуг. Серед суб’єктів надання адміністративних послуг, які спростили процедуру подачі документів, є управління економіки, управління інженерного господарства, організаційне управління та управління житлового господарства. А тепер ще й управління комунальної власності. Ці зміни суттєво дозволяють економити час та зусилля заявників.

Валентина Бартошик, начальник Адміністративно-господарського управління Львівської міської ради

Слід зазначити, що також відбулися зміни у переліку документів, які подаються на включення нежитлових приміщень в перелік об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Для прийняття рішення з питань викупу нежитлових приміщень необхідно також подати лист-згоду балансоутримувача об’єкта на приватизацію об’єкта, затверджений виконавчим органом, до сфери управління якого належить балансоутримувач.  

Зверніть увагу! Ознайомитися з оновленими бланками заяв та інформаційними картками управління комунальної власності можна за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services/lvivska-miska-rada/upravlinnia-komunalnoi-vlasnosti.