Для посадовців міської ради провели тренінг «Лідерство: сучасні підходи до управління на місцевому рівні»

  • 06.02.2015, 20:58
  • 737
  • Христина Процак
3 лютого 2015 року відбувся тренінг на тему: «Лідерство: сучасні підходи до управління на місцевому рівні» для 21 посадової особи Львівської міської ради в рамках Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні».

Тренінг проводили вишколені в Академії Лідерства за програмами Ради Європи тренери творчого центру ТЦК Оксана Івасів та Андрій Залужний.

Під час тренінгу учасники підвищили свій рівень знань та розвинули практичні навички у сфері лідерства, а саме розглянули суть лідерства,  принципи належного врядування та ознайомилися з сучасними підходами до управління.

Оксана Івасів

Важливим було і те, що учасники ознайомилися з інструментом бенчмаркінгу (еталоном порівняння). Посадовці у малих групах обговорювали специфіку стилів управління та їх ефективне використання у роботі структурних підрозділів. На тренінгу особливу увагу було приділено питанню управлінню конфліктами та формуванню партнерського мислення у своїй діяльності.

Для нас важливим є те, що працівники Львівської міської ради отримали стимул до самовдосконалення та розвитку своїх лідерських навичок.

тренер Андрій Залужний