«Задача Львова - працювати максимально на єдність нашої країни»,- Андрій Садовий

  • 12.02.2015, 15:26
  • 726
  • Ярослав Альохін
Сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих.

Ситуація є хвилююча, в місті Краматорськ відбулась велика біда – терористи з терористичних організацій ДНР і ЛНР, обстріляли мирне місто, загинуло 17 мирних мешканців, більше 60 людей знаходяться в лікарні - стан дуже важкий. Така сама ситуація в Маріуполі, де загинули люди, дуже багато людей знаходяться на лікуванні. Вчора я мав розмови і з одним, і з другим міським головою, ще раз висловив співчуття, підтримку і наше велике бажання бути корисним і допомагати, чим можемо. В нас сьогодні не буде довго пленарного засідання, сьогодні засідання має нас солідаризувати з нашими колегами з місць, які зазнали біду, щоб ми показали добрий приклад, щоб всі міста сьогодні були разом.

Нас чекають непрості часи, але задача Львова - працювати максимально на єдність нашої країни і ми повинні, в міру своїх можливостей, допомагати тим, хто є в біді, тим, кому сьогодні важко.

Андрій Садовий, міський голова Львова