Центр надання адміністративних послуг інформує про зміни у реєстрації великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів

  • 10.03.2015, 18:29
  • 874
  • Марта Більська
У зв’язку з набранням чинності Закону України від 28.12.2014 №71-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», скасовано збір за першу відомчу реєстрацію великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.

Затверджено оновлену інформаційну картку адміністративної послуги «Відомча реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування», яку надає ТУ Держгірпромнагляд у Львівській області через Центр надання адміністративних послуг м. Львова. Зокрема, з переліку документів, необхідних для реєстрації технологічних транспортних засобів, вилучено засвідчену копію квитанції або платіжного доручення про сплату збору за першу реєстрацію.

Поряд з тим, внесені доповнення до оформлення заяви на перереєстрацію технологічного транспортного засобу, зокрема вимагається відображати у заяві причину перереєстрації технологічного транспортного засобу. Окрім того, відтепер технологічні транспортні засоби, отримані власником у разі злиття, приєднання, поділу, перетворення суб’єкта господарювання, реєструються за новим суб’єктом господарювання на підставі запису в статуті про правонаступництво та передавального акту.

Інформаційну картку зазначеної послуги та заяву до неї можна знайти на сайті Львівської міської ради в рубриці «Реєстр послуг» за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services.