У Львові оприлюднили результати оцінки задоволеності клієнтів міста та області соціальними адміністративними послугами

  • 25.03.2015, 17:34
  • 608
  • Марта Більська
24 березня у Львівській міській раді відбувся круглий стіл на тему: «Результати оцінки задоволеності клієнтів Львівської області соціальними адміністративними послугами». Під час круглого столу фахівець відділу інноваційних програм Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Денис Дмитрієв презентував результати другої хвилі дослідження задоволеності населення адміністративними послугами у м. Львові та області, яке проводилось протягом січня-лютого цього року.

У Львові дослідження відбувалось в управліннях соціального захисту Галицького, Франківського та Шевченківського районів та Центрах надання адміністративних послуг Львівської міської ради, Шевченківського та Франківського районів. Також опитування відбувалось в м. Червоноград та м. Дрогобич Львівської області.

Загалом було опитано 500 респондентів, з них 290 респондентів опитали в УСЗН і 210 в ЦНАПах. Серед опитуваних були чоловіки та жінки різної вікової категорії. Дослідження проводилось методом спостереження, опитування, кабінетного дослідження та «таємний клієнт». Порівняно із результатами попереднього дослідження, зріс відсоток задоволеності наданням послуг в УСЗН з 85,9% до 86,5% і в ЦНАП з 86% до 87,2%. Найвищий результат отримав УСЗН та ЦНАП Шевченківського району м. Львова, а також ЦНАП у м. Дрогобич.

Побачити та обговорити результати дослідження прийшли представники Львівського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»; експерти, які проводили дослідження; представники органів місцевої влади, Центрів надання адміністративних послуг та управлінь соціального захисту населення.