«На сьогоднішній день нам треба показувати правильне функціонування влади щодо захисту громадян», - А. Садовий на презентації реформи патрульно-постової служби МВС

  • 20.04.2015, 18:42
  • 619
  • Ярослав Альохін
Сьогодні, 20 квітня, у Львові відбулась презентація реформи патрульно-постової служби МВС України за участю Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та першого заступника Міністра внутрішніх справ України Еки Згуладзе. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що місто буде повністю підтримувати цей проект.

В мене змішані почуття. В нас в країні дуже багато говорять про реформи, про зміни. Очікування великі, але не завжди є результат. Однак, присутність тут Еки Згуладзе - це велика надія, тому що вона має успіх, який вона зреалізувала в одній країні і тепер хоче це зробити в Україні, для неї це власна амбіція.

Не має бути священних корів - хто порушив закон, має відповідати, і це є дійсно амбіція для людей, які відчувають несправедливість. Коли є біда, куди людина телефонує? Вона дзвонить до міліції, але якщо вона там отримує бетонну стіну - це великий розпач.

На сьогоднішній день нам треба показувати правильне функціонування влади стосовно захисту громадян.

Львів буде всіляко підтримувати і допомагати у реалізації цього проекту. Ми також будемо досить жорстко моніторити і зробимо все можливе, щоб ця перша ластівка не полетіла не в ту сторону - це залежить від нас усіх. Дай Бог, щоб ми гордилися тими працівниками міліції, які нас з вами будуть захищати.

Андрій Садовий, міський голова Львова