Сесія сформувала порядок денний: вилучили 12 питань, включили додаткових понад 20

  • 23.04.2015, 14:43
  • 772
  • Ярослав Альохін
На сесії міської ради сформували порядок денний пленарного засідання, з якого було вилучено дванадцять питань, а також внесено багато питань з голосу. До більшості з цих проектів ухвал є зауваження міського голови та юридичного управління ЛМР.

Зокрема, внесено питання щодо будівництва будинку на місці гаражу, що на вулиці Котляревського. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, мешканці виступають проти такого будівництва.

Питання про виділення ділянки ТзОВ «Стрийський ринок» та питання стосовно надання ділянки загальною площею майже 50 гектарів для садово-городнього кооперативу також отримали зауваження від міського голови Львова. Також як зауважив Сергій Коровайник, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин, садово-городній кооператив не подав жодних списків членів. Також міський голова мав зауваження до проекту ухвали щодо передання в оренду приміщень на вул Шафарика, 16А для Ліги культуризму. Адже місто вже виділило для цієї організації приміщення на вул Калнишевського. Відтак, приміщення на вул Шафарика можна було б виставити на конкурс.