«Коли юридичне управління завершить свою роботу, тоді я прийму кінцеве рішення по цих ухвалах», - мер Львова про ухвали з останньої сесії міської ради

  • 27.04.2015, 15:54
  • 537
  • Христина Процак
На минулому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутати відхилили 22 ухвали, 17 з яких – земельні. До багатьох ухвал, які вносили у порядок денний з голосу, були зауваження міського голови Львова та юридичного управління ЛМР. Як розповів сьогодні на брифінгу мер Львова, юридичне управління зараз вивчає усі прийняті ухвали, після чого міський голова визначиться щодо їх підписання чи ветування.

Юридичне управління зараз активно опрацьовує ухвали. Думаю, завтра на кінець дня буде більш конкретно зрозуміло. Бо усі ухвали пропрацьовуються, особливо ті, які були включені з голосу. Є до них певні зауваження. Депутати подолали деякі мої вето, буду звертатись в суд. Не дам можливості, щоб громада ставала біднішою. Коли юридичне управління завершить свою роботу, тоді я прийму кінцеве рішення по цих ухвалах».

міський голова Львова Андрій Садовий

При формуванні порядку денного було вилучено 11 проектів ухвал. Зокрема, депутати не розглядали проект ухвали «Про затвердження інвестиційного проекту для будівництва автобусних станцій для відправлення автобусів Бібрського та Ходорівського напрямів на вул. Пасічній - вул. Зеленій та Городоцького напряму на вул. Збиральній – вул. Збиральній».

Розгляд ще 7 проектів був перенесений.

Загалом, на минулому пленарному засіданні було прийнято 109 ухвал Львівської міської ради. З них 24 – додаткові, що були внесені з голосу на пленарному засіданні перед формуванням порядку денного сесії.