Виконком надав право посадовим особам складати протоколи про адміністративні правопорушення

  • 06.05.2015, 18:20
  • 968
  • Ярослав Альохін
30 квітня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення про надання посадовим особам права складати протоколи про адміністративні правопорушення.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 152, 218, 255 КУ про адміністративні правопорушення з метою оперативного реагування на виявлені правопорушення і забезпечення притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності, виконавчий комітет вирішив надати право складати посадовим особам комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління», Львівського комунального підприємства «Муніципальна дружина», львівських комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд – протоколи про адміністративні правопорушення.

А також посадовим особам регіонального ландшафтного парку «Знесіння» - протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які вчинені у межах регіонального ландшафтного парку «Знесіння» та його охоронної зони.