Керівники підприємств вчитимуться керувати змінами у Громадській Школі Бізнесу

  • 14.05.2015, 18:38
  • 734
  • Ірина Павлюк
У Громадській Школі Бізнесу розпочинається набір на програму МВА (Master of Business Administration). 22 травня стартує модуль «Менеджмент змін та організаційний дизайн», який проводитиме сертифікований експерт з менеджменту змін Елізабет Альдер.

Модуль МВА «Менеджмент змін та організаційний дизайн» покликаний забезпечити власників та керівників основними знаннями та практичними навиками для підготовки та впровадження змін на підприємствах. Це, у свою чергу, дасть суттєвий поштовх  у розвитку компаній, – переконані представники Громадської Школи Бізнесу.

Український бізнес входить в нову епоху, де попередні підходи до управління вже не будуть дієвими, а власники будуть змушені випробовувати нові точки зору, манери поведінки, грамотно проводити своїх працівників через процеси змін та приймати рішення щодо дизайну нової організації, – відзначив керівник навчальних програм Громадської Школи Бізнесу Олександр Білоус. – Як відомо, зміни породжують спротив працівників. Як грамотно його подолати з найменшими втратами ефективності роботи команди та бізнесу в цілому – дізнаватимемося на модулі.

Цільова аудиторія модуля – власники та управлінці бізнесу, які хочуть самі або змушені в силу зовнішніх обставин ініціювати та втілювати зміни у своїх компаніях. У плані програми модуля – аналіз власного підприємства та його потреби у змінах, мислення у процесах росту та обмежень, психологічні процеси адаптації та процедурні моделі для проектів змін та практичне втілення проекту змін.

Спікер програми – Елізабет Альдер (Австрія), експерт з менеджменту змін та організаційного дизайну, співвласниця консалтингової компанії INC Training&Consulting (Братислава), супервізор та коуч-наставник в Österriechischer Arbeitskreis für Gruppentherapie und Gruppendynamik (Австрія), експерт в Österreichische Vereinigung für Supervision, експерт в Experts Group Kooperation und Netzwerke, офіцер в Die Österreichische Kontrollbank AG.

19 травня відбудеться ввідне заняття до модуля, на якому керівник Громадської Школи Бізнесу Руслан Бельтюков розповість про потреби та правила поводження зі змінами. Деталі заходу: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1178.html

Нагадаємо, у березні 2015 року програму МВА у Громадській Школі Бізнесу визнав та підтвердив York University (США). Учасники Школи отримуватимуть дипломи міжнародного зразка та можливість отримати диплом від York University. Деталі модуля – за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1122.html