«В п’ятницю, коли буде пленарне засідання, кандидатура Романа Федишина буде голосуватись депутатами», - А. Садовий

  • 16.06.2015, 17:15
  • 698
  • Христина Процак
Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий провів зустріч з керівниками фракцій та головами депутатських груп Львівської міської ради. Під час зустрічі міський голова представив кандидатуру Романа Федишина на вакантну посаду Секретаря Львівської міської ради. Відповідна пропозиція буде винесена на голосування на найближче засідання сесії Львівської міської ради, яке відбудеться цієї п’ятниці.

Я сьогодні мав зустріч з керівниками фракцій і груп Львівської міської ради. Як ви знаєте, міський голова повинен до кінця цієї сесії запропонувати кандидатуру на Секретаря міської ради. Дуже багато провів консультацій. Ми зійшлись на кандидатурі Романа Федишина. Він рівновіддалений від усіх депутатських груп та фракцій. Він має великий досвід, як депутат. Він має великий досвід, як самодостатня людина. Завжди принциповий, активний, чесний. Тому я запропонував його кандидатуру, сказав йому, що не може бути часу на роздуми. В п’ятницю, коли будемо мати пленарне засідання, кандидатура пана Романа буде голосуватись на сесії міської ради депутатами.

Кожен депутат міської ради може бути обраний Секретарем Ради. Різні фракції, різні групи. Були різні пропозиції, дискусії. В медіа багато озвучувалось прізвищ, я б не хотів їх повторювати. Я дивився з точки зору, щоб людина змогла консолідувати і не було жодних заангажованостей. Бо є одна партія, є друга. Пан Роман завжди стояв на принципах громади міста. Сьогодні, коли я запропонував його кандидатуру, депутати з повагою віднеслись до цієї пропозиції. Думаю, Роман має усі шанси бути обраним на посаду Секретаря Ради. Але не буду забігати наперед. В п’ятницю проведемо сесію і подякуємо йому за бажання активно долучитись до роботи в управлінні міста.

Андрій Садовий, міський голова Львова під час брифінгу