Депутати прийняли 34 з 35 додаткових ухвал

  • 14.07.2015, 21:20
  • 797
  • Марія Чабада
Сьогодні під час пленарного засідання сесії ЛМР депутати проголосували за прийняття 34 з 35 ухвал, які були внесені на розгляд в порядок денний додатково.

До низки ухвал мав зауваження міський голова Андрій Садовий і зазначив, що планує накласти на них вето. Зокрема, йдеться про ухвали, які погоджують будівництво багатоповерхових будинків на місці існуючих стоянок, які передбачають будівництво житла на земельних ділянках. Як зазначив міський, на сьогодні у Львові будують і планують збудувати 2 млн м.кв. житла.

Це критично велика кількість, натомість є проблема з місцями для паркування авто. Адже давніша забудова не передбачала будівництва паркінгів, і місто надає земельні ділянки для організації такого виду підприємницької діяльності.

міський голова Андрій Садовий

Також прийнято ухвали,  для яких не розроблено план зонування та детальний план територій.

Ще 2 ухвали стосуються будівництва житла на ділянках, які є в користуванні інших власників. Зокрема, йдеться про вул.Франка, 129. Ухвала передбачає закріплення земельної ділянки на вул.І.Франка, 129 за ОСББ.

Відповідна земельна ділянка є у користуванні Міністерства оборони України, згода на вилучення відсутня.

міський голова Андрій Садовий

Також проголосували за ухвалу про виділення ділянки під будівництво житла на вул.Медова Печера, 56а.

Мова йде про земельну ділянку, площею 2,7га, вона знаходиться у фактичному користуванні Товариства сприяння обороні України «Автомобільна юнацька школа». Товариство не дало своєї згоди на вилучення цієї ділянки. Площа ділянки значно перевищує цю споруду. Таким чином ми можемо знищити нашу юнацьку  автомобільну школу. Територія велика, хочуть забудувати будинками Я категорично проти. Навіть якщо ви цю ухвалу проголосуєте, я її заветую.

міський голова Андрій Садовий