А.Садовий: «Бажаю, аби нам вистачало сил та розуму скористатись історичним шансом врешті міцно і назавжди увійти у світову сім’ю сильних націй»

  • 21.08.2015, 11:30
  • 791
  • Христина Процак
Напередодні відзначення 24-ї річниці Незалежності України міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх українців та побажав сил і розуму скористатись історичним шансом назавжди увійти у світову сім’ю сильних націй.

Світ поважає сильних, світ поважає тих, хто готовий стояти за свої права та свою гідність. На наш час припав шанс завоювати для України місце в світі вільних та достойних націй. Цей шанс здобутий дорогою ціною – життями тих українців, які не побоялись піти проти ворога у відкритий бій на Майдані і у війні проти російського агресора на Сході країни. Але ці героїчні вчинки мають мати продовження у важкій праці всіх українців.

Сильні, процвітаючі українські громади, де панують єдність та справедливість, де всі покоління знаходять місце для власної реалізації та захисту, стануть найкращими пам’ятниками героям, які боронять свою країну і дають їй цей шанс.

Я вітаю нас усіх з 24-ю річницею Незалежності України. Я бажаю нам, аби нам вистачало сил та розуму скористатись тим історичним шансом, який ми отримали вкотре від Господа Бога на те, аби врешті міцно і назавжди увійти у світову сім’ю сильних націй. Слава Україні!

 - зазначив у своєму вітанні Андрій Садовий, міський голова Львова.