«Зберігаймо холодний розум і взаємну повагу. Україна у нас одна», - А.Садовий

  • 03.09.2015, 13:46
  • 694
  • Христина Процак
Міський голова Львова Андрій Садовий закликав зберігати холодний розум і взаємну повагу, враховуючи останні події в країні.

І наприкінці коротко про ситуацію в країні. У першому читанні прийнято зміни до Конституції. Вони викликали серйозну політичну кризу і трагічні події біля Верховної Ради. Не буду вкотре озвучувати аргументи «Самопомочі» щодо тих небезпек, які несуть із собою ці зміни. А саме - інтеграція фактично окупованих територій Донбасу в державну систему України. «Самопоміч» також виступала за реальну децентралізацію та посилення ролі громад. На жаль, зміни до Конституції цього не дають – натомість передбачають повну підконтрольність місцевих рад призначеним з Києва префектам.

Однак я хочу, аби в усіх цих дискусіях ми пам’ятали одне: завдання ворога – нас роз’єднати і пересварити, спровокувати на внутрішні конфлікти. Саме тому мої колеги у парламенті – депутати від «Самопомочі» вирішили залишитись в коаліції та спробувати відновити її якісну роботу. Маючи різні точки зору, зберігаймо холодний розум і взаємну повагу. Україна у нас одна.

 - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=y1U2nZsUBZM