«Від вашої принципової і твердої позиції може бути врятована велика справа, життя людини, держава», - мер Львова привітав юристів

  • 08.10.2015, 17:45
  • 779
  • Марта Більська
Сьогодні в Україні відзначають День юриста. Міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня юриста у Львівському національному університеті імені Івана Франка і побажав юристам бути чесними і відповідальними.

Чомусь наша держава є однією з найбідніших у світі і однією з найбільш корумпованих. Це при цьому, що ми у Львові маємо прекрасний юридичний, фактично, вуз. Чому так є? Історія нашої країни є по часу дуже невелика – 25 років, історія нації – більше тисячі років. Ми молода країна, і яким буде завтрашній день, залежить від кожного з присутніх в цьому залі. Наскільки ми будемо відповідальні в тому, що робимо, наскільки ми розуміємо свою персональну відповідальність. Дуже часто ми думаємо, що якось воно пройде, хтось зробить. Є успішна Німеччина, успішна Норвегія, успішна Польща і неуспішна Україна. Тут є люди, які набагато старші за мене, набагато талановитіші, розумніші. Але я просив би вас, особливо молодих студентів, бути чесними до тієї справи, яку робите, бути відповідальними. Щоби кожна дія, яку ви робите, була з легкістю сприйнята вашою душею, вашим серцем, щоби ви ніколи в житті не робили речі, за які вам буде соромно.

Багато з вас буде обіймати серйозні посади: хтось піде працювати суддею, хтось піде працювати у правоохоронні органи, хтось піде у законодавчу, виконавчу владу. Завжди, коли будете йти у владу, будете класти руку на Біблію і Конституцію, складати клятву, присягу. Ви будете присягати Богу і людям. Пам’ятайте, люди завжди спитають і Бог завжди спитає. Від вашої принципової і твердої позиції може бути врятована велика справа, життя людини, держава. Від вашого персонального рішення. Я бажаю вам мудрості і щоби ви були багаті, здорові та щасливі. Слава Україні!

юристів міський голова Львова Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив Подяки викладачам юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Я з великою приємністю від громади м. Львова хочу нагородити Подякою Раданович Наталію Миколаївну – кандидата юридичних наук, доцента кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, а також нагородити Подякою Яворську Олександру Степанівну – доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

В мене є багато людей, яких би я з приємністю хотів також нагородити. Але не можу нагородити в один день всіх. Я робитиму це поступово. Я вас всіх люблю.

міський голова Львова Андрій Садовий